CarboXyneo

CarboXyneo is een unieke 3 in 1 behandeling die de huidtextuur verbetert en de huid een stralend en verzorgd aanzien geeft. De Carboxyneo stimuleert de zuurstof aanmaak en stuurt de zuurstof naar de behandelzones toe. Tegelijkertijd vindt exfoliatie van de huid plaats en zorgt het voor een optimale basis voor het insluizen van essentiële werkstoffen en voedingsstoffen, zowel tijdens als na de behandeling. De behandeling kan ook worden toegepast met radiofrequentie dat de collageen- en elastine synthese in de huid stimuleert. Dit uit zich in een gladdere en strakkere huid, vermindering van fijne lijntjes, rimpels en grove poriën. De huid wordt door de behandeling met de Carboxyneo in combinatie met de RF-behandeling optimaal verbeterd en verstevigd.

Wat voor een effecten heeft deze behandeling?

  • Exfoliëren van de huid: de dode huidcellen laag wordt allereerst verwijderd, waardoor de behandeling een optimale werking heeft en een peeling of microdermabrasie behandeling niet nodig is.
  • Verhoging van zuurstoftoevoer in de huid van binnenuit: gedurende de exfoliatie behandeling en door de combinatie van gel met de capsule, ontstaat er een Bohr effect, hierbij worden koolstofdioxide belletjes tegen het huidoppervlakte uiteengespat, waardoor er zuurstofrijk bloed naar de huid wordt getransporteerd.
  • Radiofrequente straling (RF) zorgt voor huidverstrakking en lifting, acne vermindering, rimpel vermindering en het verminderen van een onderkin.
  • Insluizen van hoog werkzame werkstoffen: Wanneer de huid is voorzien van zuurstof, is dit een teken dat het absorptievermogen van de huid flink is gestimuleerd. Hierdoor kunnen producten met actieve werkstoffen beter worden opgenomen. De speciale gel bevat actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, retinol en andere hoogwaardige vitaminen en mineralen. De speciale capsule bevat carbon (kooldioxide), nadat het in contact komt met de gel wordt de oxygenatie bewerkstelligd.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De behandeling is vrijwel voor iedereen geschikt. Enkele indicaties waarvoor de behandeling uitermate geschikt is: huidveroudering, verminderde collageenproductie, een onzuivere huid, grove poriën, dofheid, pigmentatie en huidverslapping.

Behandelmethode
Nadat er een intake heeft plaats gevonden, waarin uw wensen en behoeften zijn besproken vindt de behandeling plaats. De behandeling wordt gestart met het reinigen van de huid met een reiniging milk en lotion. Vervolgens wordt de gel met een kwast over het hele gelaat aangebracht. Zodra de capsule in contact is met de gel, wordt de oxygenatie geactiveerd. De behandeling kan voortgezet worden met de RF multipolair behandeling en zal uiteindelijk afgesloten worden met een bijpassende crème. Voor een optimaal effect zijn er meerdere behandelingen nodig en daarna regelmatig een onderhoudsbehandeling.

Voordelen

  • Betere opname van ingrediënten tijdens de behandeling
  • Het verhoogt de werking van producten na de behandeling
  • De behandeling heeft geen hersteltijd
  • De behandeling kan het hele jaar door worden uitgevoerd
  • Alle huidtypes en alle huidskleuren kunnen worden behandeld
  • De behandeling geeft direct resultaat

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen