RF lifting

Heeft u last van een verslapte huid? Merkt u dat u steeds meer rimpeltjes en fijne lijntjes krijgt? Of is uw huid steeds minder stevig aan het worden? Dan is de RF lifting mogelijk de oplossing voor u.

De conditie van de huid gaat achteruit naarmate u ouder wordt. RF lifting is een methode voor zowel mannen als vrouwen om rimpeltjes, fijne lijntjes en een verslapte huid te behandelen. Daarnaast helpt het effectief bij acne vermindering. De behandeling werkt op basis van radiofrequentie. De methode werkt als volgt: door golven met een frequentie in het radiospectrum wordt in de cellen de stofwisseling geactiveerd. Golven met een hoge frequentie dringen dieper door dan het huidoppervlak. Ze werken in op de lederhuid (de dermis, die het collageen-elastine-structuur van ons gezicht vormt). Door de optredende warmteontwikkeling worden in de huid, die stapsgewijs een deel van haar functies is kwijtgeraakt en die slap en rimpelig is geworden, de bloed- en lymfeafvoer en stofwisseling versterkt. Tevens wordt de werking van fibroblasten weer goed op gang gebracht. Dat wil zeggen dat de elastinestructuren opnieuw kunnen worden opgebouwd. In de lederhuid vinden hierbij merkbare veranderingen plaats. Onder invloed van hoogfrequente golven worden de reeds bestaande collageenvezels elastischer en steviger. Hierdoor wordt de werking van het eigen collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd. Door de verbeterde bloedsomloop worden de huidcellen beter gevoed, de elasticiteit neemt toe en het gezicht krijgt weer een stralend en fris uiterlijk.

Enkele indicaties waarvoor de RF lifting behandeling uitermate geschikt is: huidverstrakking en lifting, acne vermindering, rimpel vermindering en het verminderen van een onderkin.

Behandelmethode
Uw huid wordt eerst gereinigd, waarna de huid wordt ingesmeerd met een gel. Vervolgens wordt er via bepaalde bewegingen het apparaat tegen de huid gezet. U ervaart een warmte gevoel afwisselend met een gevoel van verkoeling. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 4 tot 8 behandelingen aangeraden, die eens in de twee weken plaatsvinden. Dit bewerkstelligt niet alleen een direct resultaat maar ook een cumulatief effect, dat tot uitdrukking komt in een verhoogde veerkracht en stevigheid van de huid. Het proces van de radiofrequentie behandeling is uiterst veilig en effectief gebleken. De behandelingen zijn volkomen pijnloos, waardoor u direct uw dagelijkse activiteiten weer kunt oppakken.

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen