Huidtherapeuten

Binnen onze praktijk zijn we werkzaam met 4 huidtherapeuten. Allen delen we dezelfde passie, de huid. Wij stellen ons graag aan u voor. Hopelijk tot ziens in onze praktijk!


Ons team


Harriët van der Heijden:
Meer dan 25 jaar geleden ben ik als een van de eerste pioniers gestart als huidtherapeut. Na eerst als maatschappelijk werkster en schoonheidsspecialiste te hebben gewerkt, vond ik in dit nieuwe vakgebied weer een welkome aanvulling en uitdaging. Gedurende een aantal jaren heb ik in Eindhoven en Venlo mijn praktijken opgebouwd en veel ervaring opgedaan. Door verhuizing naar Wijchen ben ik vanaf het jaar 2000 hier mijn praktijk gaan opbouwen en uitbreiden. Inmiddels houd ik me veel bezig met de bedrijfsvoering (personeelsmanagement en administratie) maar ook in de praktijk blijf ik graag bezig.


-Wendy Schiks:
In juni 2009 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool in Utrecht. Mijn werkstage heb ik volbracht bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen. Inmiddels heb ik veel werkervaring opgedaan bij verschillende praktijken en klinieken. Zowel op medisch, als cosmetisch gebied. Het multidisciplinair samenwerken met o.a. (huis)artsen, verpleegkundigen en andere paramedici vind ik zeer belangrijk. Op die manier wordt de zorg voor een patiënt geoptimaliseerd. Tevens is deze samenwerking erg leerzaam en dat maakt dit beroep extra leuk en interessant. Sinds februari 2015 ben ik met veel plezier werkzaam bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen. Ik ben gespecialiseerd in oedeemtherapie en alles wat daarbij hoort zoals het aanmeten van TEK en drukkleding.

 


-Sabine Beer:
In juni 2017 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Mijn afstudeerstage heb ik volbracht bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen en ben hier sindsdien werkzaam. De laagdrempeligheid, professionaliteit en gezellige sfeer spreken mij erg aan.
Mijn interesse in de medische wereld, het werken met mensen en de diversiteit aan behandelingen vind ik allemaal terug in het beroep als huidtherapeut. Ik haal veel voldoening uit dit beroep waarbij huidaandoeningen verbeteren, opgeheven of voorkomen kunnen worden. Hierbij staat de kwaliteit van leven centraal. Eerlijkheid, resultaatgericht werken en een persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk.

 

 

 

 

 

 

 

-Linde Klein Kranenbarg:
In juni 2019 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens deze opleiding heb ik diverse stages gelopen waarin ik mijzelf in alle facetten van het vak heb mogen ontwikkelen. De diversiteit aan behandelingen spreekt mij erg aan. Tijdens de uitvoering van behandelingen staat voor mij kwalitatief hoogwaardige zorg en de wensen van de patiënt te allen tijde centraal. Het continu op zoek zijn naar hoe ik iemand het beste kan helpen, het persoonlijke contact en echt iets voor iemand kunnen betekenen vind ik mooie aspecten van het vak. Een juist afgestemd behandelplan, accurate uitvoering en betrouwbaar advies zorgen bij mij voor het gewenste en optimale behandelresultaat. Het geeft mij veel voldoening wanneer ik iemand met een goed gevoel de deur uit laat stappen. Sinds oktober 2019 ben ik met veel plezier werkzaam bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen.

 

 

 

 

 

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen