Huidtherapeuten

Binnen onze praktijk zijn we werkzaam met 3 huidtherapeuten. Allen delen we dezelfde passie, de huid. Wij stellen ons graag aan u voor. Hopelijk tot ziens in onze praktijk!


Ons team


Harriët van der Heijden:
Meer als 25 jaar geleden ben ik als een van de eerste pioniers gestart als huidtherapeute. Na eerst als maatschappelijk werkster en schoonheid-specialist te hebben gewerkt, vond ik in dit nieuwe vakgebied weer een welkome aanvulling en uitdaging. Gedurende een aantal jaren heb ik in Eindhoven en Venlo mijn praktijken opgebouwd en veel ervaring opgedaan. Door verhuizing naar Wijchen ben ik vanaf het jaar 2000 hier mijn praktijk gaan opbouwen en uitbreiden. Inmiddels houd ik me bezig met zowel de bedrijfsvoering: personeelsmanagement en administratie, maar ook in de praktijk met name op het gebied van laserbehandelingen. 


-Wendy Schiks:
In juni 2009 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool in Utrecht. Mijn werkstage heb ik volbracht bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen. Inmiddels heb ik veel werkervaring opgedaan bij verschillende praktijken en klinieken. Zowel op medisch, als cosmetisch gebied. Het multidisciplinair samenwerken met o.a. (huis)artsen, verpleegkundigen en andere paramedici vind ik zeer belangrijk. Op die manier wordt de zorg voor een patiënt geoptimaliseerd. Tevens is deze samenwerking erg leerzaam en dat maakt dit beroep extra leuk en interessant. Sinds februari 2015 ben ik met veel plezier werkzaam bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen. Ik ben gespecialiseerd in oedeemtherapie en alles wat daarbij hoort zoals het aanmeten van TEK en drukkleding.


-Sabine Beer:
In juni 2017 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Mijn afstudeerstage heb ik volbracht bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen en ben hier sindsdien werkzaam. De laagdrempeligheid, professionaliteit en gezellige sfeer spreken mij erg aan.
Mijn interesse in de medische wereld, het werken met mensen en de diversiteit aan behandelingen vind ik allemaal terug in het beroep als huidtherapeut. Ik haal veel voldoening uit dit beroep waarbij huidaandoeningen verbeteren, opgeheven of voorkomen kunnen worden. Hierbij staat de kwaliteit van leven centraal. Eerlijkheid, resultaatgericht werken en een persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk.

 

 

 

 

Copyright © 2017 Huid- en oedeemtherapie Wijchen